Workshop 'Het eigenwijze hart'

Door: Nathalie Roovers

Over de workshop

In onze samenleving domineert het denkende brein. Maar wist u dat het voelende hart een eigen intelligentie heeft die onze gezondheid, levenslust en stressbestendigheid sterk beïnvloedt?

En dat uw hartslag daarbij een graadmeter is?

Hartcoherentie is de gebalanceerde afwisseling van versnelling en vertraging van de hartslag. Door het doen van eenvoudige bewegings- en ademhalingsoefeningen en het bewust oproepen van positieve ervaringen kunt u uw hartcoherentie verhogen en daarmee het welbevinden van uw lichaam en geest bevorderen. Laat u verrassen door de eigen wijsheid van het hart!

 

Over Nathalie Roovers

Nathalie is cultureel antropologe en opgeleid tot trainer, coach en veranderkundige. Zij is de gelukkige eigenaar van De Veroovering, praktijk voor coaching en training (www.deveroovering.nl). Vanuit De Veroovering biedt Nathalie training, coaching en procesbegeleiding voor teams en individuen, ‘Gastverblijf & Goed Gesprek’ en workshops. Centrale thema's zijn zuiver communiceren, werken met je talent, intuïtieve ontwikkeling, ontwikkeling van teamgeest, sociale innovatie, arbeidsvreugde, pensioen in/uit zicht, zingeving en loopbaan, leven en werken met verandering en verlies, rouwverwerking en begeleiding.

      

 

Het is mijn overtuiging dat ieder van ons over een onvoorstelbare groeikracht beschikt, persoonlijk en professioneel.

En dat je die groeikracht kunt aanboren, niet vanuit prestatiedrang of angst, maar vanuit een oprecht en authentiek verlangen om je te ontwikkelen, je levensvreugde te vergroten en betekenisvol te zijn voor anderen. En wat er dan aan ruimte ontstaat.....wow!

 

 

 

 << terug naar programma